Kijk terug in tweets: Herhaling Help, mijn man is klusser! maakt veel los bij kijkers (2024)

Van de redactie

&nbsp · &nbsp

Kijk terug in tweets: Herhaling Help, mijn man is klusser! maakt veel los bij kijkers (1)

© RTL

Herhaling Help, mijn man is klusser! maakt veel los bij kijkers

Delen

Hoewel het een herhaling van Help, mijn man is klusser! betrof woensdagavond, werd het programma goed bekeken. Wel ergerden kijkers zich aan een groot aantal dingen…

Zo verbaasden ze zich over de man in deze aflevering. Hij hield zijn vrouw met een camera in de gaten en loog alles bij elkaar.

Ehhh wat??? Ik ben in shock😂 camera's om je vrouw te begluren, liegen over dat je bent uitgezonden, is deze man koekoek? #hmmik pic.twitter.com/dlZhqaJmUw — Tessa (@Tdeb17) May 13, 2020

met verbazing kijk ik naar #hmmik echt, serieus, je partner liegt over dat hij niet is uitgezonden en ze zegt: Okay......zou hem zn zooi hebben laten pakken.... — Ronald (@Ronald315478) May 13, 2020

Hij is *niet* uitgezonden geweest. Waarom lieg je daarover?!

Meid, schop die engerd het huis uit en blijf zelf in je opgeknapte stekkie zitten. En huur een schoonmaakster, want yikes. #hmmik — Dooba Stays Home (@DoobaWrites) May 13, 2020

Daarnaast was er ook de nodige kritiek op John Williams.

John zet dat stel te kakken voor heel Nederland.
Misschien moet je dat gewoon niet doen.#hmmik — Zero Use Case (@hodl_just) May 13, 2020

Met alle respect hoor... maar geloof niet dat het aan John Williams is om in de relatie te zitten wroeten. Het is niet aan jou om geheimen openbaar te maken #hmmik — Jeroen van der Weide (@Jeronimo1988) May 13, 2020

#hmmik Help mijn man is John Williams — wortelwinter (@wortelwinter) May 13, 2020

Tot slot hadden veel kijkers nog wel wat te zeggen over de (lelijke)stylingvan het huis.

De klussers moesten minimaal 12 kleuren gebruiken. Spuuglelijk. #hmmik — Niels Simons (@nielssimons) May 13, 2020

Zou iemand die styling echt mooi vinden? #hmmik — Bas Vuik (@basvuik_) May 13, 2020

Ik vind het niet zo mooi #hmmik — Lo-Lien Thé (@LoLienthe) May 13, 2020

Het laatste TV-nieuws

Tags en meer informatie

Help, Mijn Man Is Klusser! John Williams
Alle tips

Kijk terug in tweets: Herhaling Help, mijn man is klusser! maakt veel los bij kijkers (2)

Oranje speelt de laatste poulewedstrijd tegen Oostenrijk tijdens het EK voetbal

Oranje speelt zijn laatste poulewedstrijd van het EK voetbal tegen Oostenrijk, een ploeg die het in 2021 ook al in de groepsfase trof. Toen won Oranje met 2-0 dankzij Denzel Dumfries en Memphis Depay, twee spelers die er nu ook weer bij zijn.

Lees verder

LIVE EK voetbal: Engeland - Slovenië Vanavond20:50 - 21:52 · Sport In poule C ligt alles nog open, want veel werd er niet gescoord in deze groep. En met bijna alle wedstrijden die in een gelijkspel eindigen is het nog lang niet duidelijk welke twee landen zich kwalificeren voor de achtste finales. Het spant erom vanavond.
Tip Oogappels Vanavond19:25 - 20:20 · Serie In het tweede seizoen van Oogappels haalt Merel eindelijk de as van haar moeder op, al weet ze eigenlijk niet wat ze ermee aan moet. Ze zit ook nog midden in een relatiecrisis met Erik, nu hun karakters blijven botsen.
Laatste nieuws van TVgids.nl Meer nieuws 18:40 RTL start nieuw tv-seizoen zonder doordeweekse talkshow 14:55 Deze oud-deelnemers van De Bondgenoten zouden graag terug willen keren 14:04 Op deze datum is Waar Gaat het Over? met Tijl Beckand terug op tv 13:19 Hans Kesting heeft hoofdrol te pakken in nieuwe Nederlandse dramaserie over Marianne Vaatstra
De tv van gisteren Meer tv 25 jun De TV van gisteren: kijkers ergeren zich aan 'zeurpieten' in Voor Hetzelfde Geld
De nieuwste reviews Meer reviews 29 mei Jeroom Snelders heeft heel goed nieuws voor de fans van LOL: Last One Laughing 27 mei Bekijk als allereerste (en gratis!) nieuwe afleveringen van Dertigers en Prisoner op het Binge Festival
Tip Het kinderziekenhuis Vanavond20:34 - 22:00 · Informatief Xiao Lee is veertien. Door een hartafwijking heeft hij in zijn jonge leven al meerdere zware operaties ondergaan. Nu moet hij weer onder het mes: hij krijgt een nieuwe hartklep. Zijn ouders tellen in Het Kinderziekenhuisde uren af.
LIVE EK voetbal: Frankrijk - Polen Vanmiddag17:50 - 18:53 · Sport Tegelijk met de wedstrijd van Oranje tegen Oostenrijk spelen de andere twee landen in groep D ook tegen elkaar. Frankrijk ontvangt het al uitgeschakelde Polen, maar winst is nog steeds belangrijk voor ze.
Tip Back to the Future Part II Vanavond20:00 - 22:10 · Film InBack to the Futurereisde Marty McFly samen met Doc Brown terug in de tijd. In dit vervolggaat het tweetal naar de toekomst.
Tip The Amazing Spider-Man Vanavond20:27 - 23:08 · Film The Amazing Spider-Man vertelt hoe Peter Parker, beter bekend als Spider-Man, aan zijn superkrachten komt.
Tip Stardust Vanavond20:30 - 22:55 · Film Een vallende ster maakt nogal wat los in de film Stardust. De jonge Tristan wil hem vangen, maar belandt in de sprookjeswereld Stormhold.
Tip Run Vanavond20:30 - 22:16 · Film In de thrillerRunprobeert een jonge vrouw te ontkomen aan haar wel heel erg dominante moeder.
LIVE EK voetbal: Denemarken - Servië Vanavond20:50 - 21:50 · Sport Later vanavond wordt na de wedstrijd Nederland – Oostenrijk afgetrapt in München waar Denemarken en Servië aan hun laatste groepswedstrijd beginnen.
Tip Stegeman op de bres Vanavond20:58 - 21:56 · Amusem*nt Alberto Stegeman schiet in Stegeman op de Bresde slachtoffers van oplichter Patrick van de V. te hulp. Met leugens, excuses en snelle praatjes heeft hij zijn familie en vrienden inmiddels honderdduizenden euro’s afhandig gemaakt.

Toon meer tips

Kijk terug in tweets: Herhaling Help, mijn man is klusser! maakt veel los bij kijkers (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rueben Jacobs

Last Updated:

Views: 5968

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rueben Jacobs

Birthday: 1999-03-14

Address: 951 Caterina Walk, Schambergerside, CA 67667-0896

Phone: +6881806848632

Job: Internal Education Planner

Hobby: Candle making, Cabaret, Poi, Gambling, Rock climbing, Wood carving, Computer programming

Introduction: My name is Rueben Jacobs, I am a cooperative, beautiful, kind, comfortable, glamorous, open, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.